DSpace Repository

Геометричні фігури. Геометричні величини. Прямі і кути на площині. Паралельні і перпендикулярні прямі, ознаки паралельності. Задачі для самостійної роботи студентів з дисципліни «Методика навчання математики»

Show simple item record

dc.contributor.author Лов'янова, Ірина Василівна
dc.contributor.author Білоусова, Галина Миколаївна
dc.contributor.author Калугін, Руслан Юрійович
dc.date.accessioned 2024-01-16T11:54:02Z
dc.date.available 2024-01-16T11:54:02Z
dc.date.issued 2022-06-16
dc.identifier.citation Геометричні фігури. Геометричні величини. Прямі і кути на площині. Паралельні і перпендикулярні прямі, ознаки паралельності. Задачі для самостійної роботи студентів з дисципліни «Методика навчання математики» : методичний посібник / укладачі : І. В. Лов’янова, Г. М. Білоусова, Р. Ю. Калугін. – Кривий Ріг, 2022. – 44 с.
dc.identifier.uri http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8519
dc.description 1. М. І. Бурда, Н. А. Тарасенкова Геометрія: підруч. для 7 кл. загальноосвіт. навч. закл. – К.: Видавничий дім «Освіта», 2015. – 208 с. 2. Лоповок Л. М. Сборник задач по геометрии для 6‐8 классов: Пособие для учителей / Под ред. д‐ра пед. наук проф. И. Ф. Тесленко. — К.: Рад. шк., 1985. — 104 с. 3. Лоповок Л. М. Факультативные задания по геометрии для 7–11 классов: Пособие для учителя. – К.: Рад. шк., 1990. — 128 с.
dc.description.abstract Посібник містить означення, правила, алгоритми дій, приклади виконання вправ та завдання для тренування з тем шкільного курсу математики, які розкривають змістову лінію «Геометричні фігури. Геометричні величини» в курсі планіметрії. Посібник містить завдання для самостійної роботи студентів з тем змістового модуля 2 дисципліни «Методика навчання математики». Матеріали посібника будуть корисні для учнів ЗЗСО, абітурієнтів, які повторюють курс планіметрії, а також студентів, які вивчають курси «Елементарна математика», «Вища математика», «Методика навчання математики» та вчителів математики. uk
dc.publisher КДПУ uk
dc.subject геометричні фігури
dc.subject геометричні величини
dc.subject прямі на площині
dc.subject кути на площині
dc.subject паралельні прямі
dc.subject перпендикулярні прямі
dc.subject ознаки паралельності
dc.subject елементарні геометричні фігури
dc.subject планіметрія
dc.title Геометричні фігури. Геометричні величини. Прямі і кути на площині. Паралельні і перпендикулярні прямі, ознаки паралельності. Задачі для самостійної роботи студентів з дисципліни «Методика навчання математики» uk
dc.type Book uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics