DSpace Repository

Browsing Кафедра інформатики та прикладної математики (навчально-методичні матеріали) by Author "Соловйов, Володимир Миколайович"

Browsing Кафедра інформатики та прикладної математики (навчально-методичні матеріали) by Author "Соловйов, Володимир Миколайович"

Sort by: Order: Results:

  • Корольский, Володимир Вікторович; Соловйов, Володимир Миколайович; Семеріков, Сергій Олексійович (КДПІ, 1998)
    У посібнику розглянуто способи використання векторно-матричних класів, описаних мовою C++, для підтримки курсу лінійної алгебри.
  • Соловйов, Володимир Миколайович (Видавництво ЧНУ ім. Б. Хмельницького, 2008)
    Посібник "Математична економіка" являє собою практикум для самостійного вивчення курсу. В ньому представлені сучасні математичні моделі, в яких застосовуються такі методи як вейвлет-аналіз, теорія випадкових матриць, ...
  • Соловйов, Володимир Миколайович; Теплицький, Ілля Олександрович; Семеріков, Сергій Олексійович (2003)
    У методичних вказівках подаються теоретичні відомості з курсу, зміст завдань лабораторних робіт та приклади програм, необхідні для їх виконання.
  • Ганчук, А. А.; Соловйов, Володимир Миколайович; Чабаненко, Д. М. (Брама-Україна, 2012)
  • Соловйов, Володимир Миколайович; Соловйова, Вікторія Володимирівна; Хараджян, Наталя Анатоліївна (Видавничий відділ НМетАУ, 2010)
    Посібник призначений для вивчення спецкурсу "Моделювання складних економічних систем" у процесі підготовки фахівців з економічної кібернетики засобами комп'ютерного моделювання. В якості середовища моделювання обрано Web-CKM ...
  • Соловйов, Володимир Миколайович; Сердюк, О. А.; Данильчук, Ганна Борисівна (Видавець О. Ю. Вовчок, 2016)
    У навчальному посібнику висвітлюються основні теоретичні та інструментальні аспекти моделювання складних систем для студентів спеціальностей 111 «Математика», 113 «Прикладна математика», 014 «Середня освіта», 051 «Економіка», ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account