Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4242
Назва: Збірник міждисциплінарних завдань для дизайн-підготовки студентів спеціальності «Технологічна освіта»
Автори: Кучер, Світлана Леонідівна
Ключові слова: дизайн-підготовка
міждисциплінарні завдання
професійна підготовка
Дата публікації: 26-лис-2015
Видавництво: КДПУ
Бібліографічний опис: Кучер С. Л. Збірник міждисциплінарних завдань для дизайн-підготовки студентів спеціальності «Технологічна освіта». Кривий Ріг, 2015. 48 с.
Короткий огляд (реферат): У збірнику містяться розроблені комплексні міждисциплінарні завдання з дизайн-підготовки майбутніх учителів технологій. Реалізація принципу міждисциплінарності відіграє важливу роль у підвищенні рівня професійної підготовки студентів, результатом якої є оволодіння основними загальнонауковими, надпредметними методами і прийомами пізнавальної та продуктивної діяльності, формування професійної компетентності фахівця, його загальної та професійної культури. Навчальні завдання можуть бути використані в організації аудиторних занять, самостійної роботи при вивченні дисциплін професійно-педагогічного, циклу на обох рівнях вищої освіти (бакалаврському і магістерському), а також у процесі проходження виробничої практики та написання кваліфікаційних робіт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4242
https://doi.org/10.31812/123456789/4242
Розташовується у зібраннях:Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти (навчально-методичні матеріали)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зб завдань ДРУК.pdf768.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.