Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3690
Назва: Інтеграція професійної освіти і виробництва як чинник модернізації підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій
Автори: Волкова, Наталія Валентинівна
Горбатюк, Роман Михайлович
Ключові слова: професійна освіта
виробництво
інженери-педагоги у галузі харчових технологій
інтеграція
освітні кластери
ринок праці
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Волкова Н. В. Інтеграція професійної освіти і виробництва як чинник модернізації підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій / Н. В. Волкова, Р. М. Горбатюк // Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology : науковий часопис. - 2018. - Том 6 ; № 1. - С. 89–102.
Короткий огляд (реферат): Окреслено проблему взаємозв’язку освіти й виробництва з урахуванням сутності професійної підготовки майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. Акцентовано, що задля формування компетентного інженера-педагога в галузі харчових технологій потрібно використовувати потенціал, який закладено в таких формах інтеграції системи «освіта-наука-виробництво», як дуальна цільова професійна підготовка майбутніх інженерів-педагогів у галузі харчових технологій. З урахуванням сутності професійної підготовки майбутніх фахівців зазначено, що важливою складовою взаємодії закладів вищої освіти і виробництва є виробничі практики.
Опис: Архіпов, В. В. (2007). Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. Київ. Горбатюк, Р. М. (2008). Розвиток графічних компетенцій у майбутніх інженерів-педагогів. Дрогобич: Дрогобицький державний педагогічний університет імені І. Франка. Козловська, І. М. (2001). Теоретичні та методичні основи інтеграції знань учнів професійнотехнічної школи. (Дис. доктора пед. наук). Інститут педагогіки i психології професійної освіти Академії педагогічних наук України, Київ. Пальчук, М. І. (2007). Інтеграція педагогічних та інформаційних технологій як передумова розвитку освіти в інформаційному суспільстві. Взято з http://rkig.edu.ru/palchuk_m_i/integr_pedag_ta_iform.pdf. Собко, Я. М. (2007). Теоретичні та методичні основи інтегративних курсів у професійнотехнічній освіті. Львів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3690
https://doi.org/10.31812/123456789/3690
Розташовується у зібраннях:Кафедра педагогіки та методики технологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інтеграція професійної освіти і виробництва.pdf340.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.