Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3411
Назва: Виконання учнями 11-х класів соціально-орієнтованих досліджень у межах формування змістової лінії «Здоров’я та безпека»
Автори: Мірошник, Катерина Олександрівна
Ключові слова: компетентнісний підхід
змістова лінія
здоров’язбережувальна компетентність
соціально-орієнтовані дослідження
проектна діяльність
Дата публікації: 6-гру-2019
Видавництво: КДПУ
Бібліографічний опис: Мірошник К. О. Виконання учнями 11-х класів соціально-орієнтованих досліджень у межах формування змістової лінії «Здоров’я та безпека» : магістерська робота студентки групи БП м-14 природничого факультету / К. О. Мірошник ; науковий керівник – асистент Л. В. Лукаш. – Кривий Ріг, 2019. – 89 с.
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі розглянуто сутність компетентнісного підходу, поняття змістових ліній з урахуванням концептуальних засад реформування середньої освіти. Обґрунтувано теоретичні та методологічні засади використання соціально-орієнтованих досліджень в рамках проектної технології, як засобу формування здоров’язбережувальної компетентності в межах змістової лінії «Здоров’я та безпека». Проаналізовані підходи до розуміння сутності проектної діяльності та соціально-орієнтованих досліджень в біології. На основі чинної навчальної програми визначено можливості їх використання в процесі вивчення біології в старшій школі. Розроблено та впроваджено два навчальних проекти для підсилення дидактичного супроводу здоров’язбережувальної змістової лінії при викладанні біології в 11-му класі. Підготовані нами розробки проектів можуть бути використаними на уроках біології в загальній середній школі, в позаурочній діяльності та в якості самостійної роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3411
Розташовується у зібраннях:Кафедра зоології та методики навчання біології (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мірошник К. Магістерська.2019.doc1.22 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.