Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2710
Назва: Методика навчання теми: «Тригонометричні рівняння, нерівності, системи» на базовому і профільному рівнях підготовки.
Автори: Цоуфал, Володимир Едуардович
Ключові слова: тригонометричні рівняння
нерівності
системи
базовий рівень підготовки
профільний рівень підготовки
компетентнісний підхід
ключові і предметні компетентності
Дата публікації: 4-гру-2018
Бібліографічний опис: Цоуфал В. Е. Методика навчання теми: «Тригонометричні рівняння, нерівності, системи» на базовому і профільному рівнях підготовки» : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти магістр, спеціальності 014.04 середня освіта (математика) / В. Е. Цоуфал ; наук. керівник І. В. Лов’янова. – Кривий Ріг : Криворізький державний педагогічний університет, 2018. - 111 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі порушено проблему формування ключових і предметних компетентностей старшокласників у навчанні теми: «Тригонометричні рівняння» на базовому рівні підготовки та «Тригонометричні рівняння і нерівності» на профільному рівні підготовки. Проаналізовано особливості компетентнісного підходу до навчання старшокласників математики. Виконано логіко-математичний аналіз змісту теми та розроблено форми навчання учнів на базовому і профільному рівні, орієнтовані на формування ключових компетентностей, а також дібрано зміст навчання теми для формування предметної математичної компетентності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2710
Розташовується у зібраннях:Кафедра математики та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Цоуфал_1 грудня виправлено.pdf2.5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.