Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/891
Назва: Фундаменталізація інформатичної освіти у вищій школі
Автори: Семеріков, Сергій Олексійович
Ключові слова: фундаменталізація
інформатична освіта
інформатика
Дата публікації: 2008
Видавництво: АПБ ім. Героїв Чорнобиля
Бібліографічний опис: Семеріков С. О. Фундаменталізація інформатичної освіти у вищій школі / С. О. Семеріков // Міжвузівська науково-практична конференція «Актуальні проблеми технічних, природничих та соціально-гуманітарних наук в забезпеченні цивільного захисту» (3 квітня 2008 року) : тези доповідей. – Черкаси, 2008. – С. 51.
Короткий огляд (реферат): Огляд підручників та навчальних посібників з інформатики показує, що головними причинами їх застарівання є штучне прив’язування змісту курсу інформатики до технологічної складової – використовуваного програмного забезпечення. Це є ознакою надмірної технологізації інформатичної освіти і особливо яскраво проявляється в курсах, пов’язаних з вивченням прикладного програмного забезпечення, операційних систем, проектування інтерфейсів користувача, системного програмування та ін.
Опис: 1. Сергєєв О.В. Фундаменталізація освіти у вищій школі // Теорія та методика навчання фундаментальних дисциплін у вищій школі: Збірник наукових праць. – Кривий Ріг: НМетАУ, 2005. – С. 4–7.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/891
https://doi.org/10.31812/0564/891
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
cc_thes.pdfТези132.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.