Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8667
Назва: Село Навіз: у пам'яті минулих і нинішніх поколінь
Автори: Ющук, Євген Давидович
Ключові слова: історичний нарис села
свято "Козацької слави"
біографії письменників
архівні документи
Дата публікації: 2016
Видавництво: ПВД "Твердиня"
Бібліографічний опис: Ющук Є. Село Навіз: у пам'яті минулих і нинішніх поколінь : історико-краєзнавчий нарис / Є. Ющук. - Луцьк, 2011. - 216 с.
Короткий огляд (реферат): Історико-краєзнавчий нарис Є. Д. Ющука «Село Навіз: у пам'яті минулих і нинішніх поколінь» - це розповідь про розвиток села в церковно-історичному,еколого-географічному, етнографічному, археологічному та культурно-освітньому рівнях. У книзі викладено фактичний архівний матеріал про глибоку давнину та поступовий розвиток мальовничого села Навіз. Відомості з історії села охоплюють період від пізнього палеоліту до сьогодення. Автор наголошує на головних та доленосних подіях минулого, котрі довелося перебороти багатьом поколінням жителів села,, а також описує їх життя у сучасному світі та перспективи на майбутнє. Основна увага приділена рідному селу і його мешканцям - чуйним, добрим та безмежно закоханим у працю. Це люди, з якими автор зростав, учився, працював на рідній землі. Будучи закоханим у свою Батьківщину та вболіваючи за рідне село, Євген Ющук пропагує любити отчий дім, рідний край, шанувати його минуле і сьогодення та примножувати нові патріотичні і трудові сторінки його літопису, бути справжніми нащадками батьків, дідів та прадідів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8667
Розташовується у зібраннях:Кафедра ботаніки та екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ющук Село... 1 ч..pdf133.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Ющук Село ...2.pdf133.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.