Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9420
Назва: Кольорономени на позначення географічних та топографічних найменувань у пам'ятках середньоукраїнської та новоукраїнської мови
Автори: Іншакова, Ірина Опанасівна
Іншаков, Артур Євгенович
Ключові слова: деривативи
кольороназви
топоніміка України
номен
Дата публікації: 2017
Видавництво: КДПУ
Бібліографічний опис: Іншакова І. О. Кольорономени на позначення географічних та топографічних найменувань у пам'ятках середньоукраїнської та новоукраїнської мови / І. О. Іншакова, А. Є. Іншаков // Філологічні студії. Науковий вісник КДПУ : зб. наук. праць / за заг. ред. Ж. В. Колоїз. - Кривий Ріг, 2017. - Вип. 16. - С. 122-131.
Короткий огляд (реферат): Вивчення лексичної системи в її історичному розвитку неможливе без дослідження історії та особливостей розвитку окремих тематичних груп, зокрема кольорономенів. У статті проаналізовані кольоронайменування на позначення географічних та топографічних назв у пам’ятках середньоукраїнської та новоукраїнської мови.
Опис: 1. Іншаков А. Історія кольоративів української мови : [монографія] / А. Іншаков ; за ред. проф. Ж. В. Колоїз. – Кривий Ріг : ФОП Маринченко С. В., 2017. – 211 с. 2. Муромцев І. В. Вибрані праці / І. В. Муромцев / Упорядкування і заг. редакція А. Нелюби. – Х. : Харківське історико-філологічне т-во, 2009. – 312 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9420
Розташовується у зібраннях:Кафедра української мови

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іншакова Кольорономени с. 122-131.pdf397.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.