Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8661
Назва: Георгій Григорович Бень: з любов’ю до людей і до рідної землі (До 100-річного ювілею вченого в галузі сільськогосподарської науки, доцента, викладача Криворізького педагогічного інституту (1956–1994))
Автори: Дікунова, Олена Анатоліївна
Поліщук, Олена Борисівна
Лебедюк, Олена Олександрівна
Кравченко, Олена Миколаївна
Ключові слова: Криворізький державний педагогічний університет
науковці Криворізького державного педагогічного університету
біобібліографія учених
агрономічна наука
сільськогосподарська наука
виноградарство
Георгій Григорович Бень
Дата публікації: 2024
Видавництво: Бібліотека Криворізького державного педагогічного університету
Бібліографічний опис: Георгій Григорович Бень: з любов’ю до людей і до рідної землі (До 100-річного ювілею вченого в галузі сільськогосподарської науки, доцента, викладача Криворізького педагогічного інституту (1956–1994)) : біобібліографічний покажчик / Бібліотека Криворізького державного педагогічного університету ; упоряд.: О. А. Дікунова, О. Б. Поліщук, О. О. Лебедюк ; бібліогр. ред. О. А. Дікунова ; за ред. О. М. Кравченко. – Кривий Ріг, 2024. – 56 с. (Серія «Вчені-ювіляри Криворізького педагогічного». Вип. 8).
Короткий огляд (реферат): Покажчик присвячено Георгію Григоровичу Беню – українському вченому аграрію, рослинознавцю, виноградарю, доценту кафедри ботаніки (1974–1994), завідувачу кафедри ботаніки (1977–1982) Криворізького державного педагогічного інституту. У покажчику репрезентовано бібліографію праць Г. Г. Беня за 1961–2016 рр. Представлено наукові видання та навчально-методичні посібники, публікації в збірниках наукових праць і матеріалах наукових конференцій та статті в періодичних виданнях. У покажчику також подано матеріали про життя та діяльність доцента Г. Г. Беня. Покажчик адресовано науковцям, викладачам ЗВО, аспірантам, здобувачам вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8661
Розташовується у зібраннях:Бібліографічна продукція

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Георгій Григорович Бень.pdf3.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.