Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8479
Назва: Проблеми реалізації наступності у навчанні стохастичної лінії у середній та вищій школі
Інші назви: Problems of realization of continuity in teaching stochastic line in secondary and higher education
Автори: Крамаренко, Тетяна Григорівна
Kramarenko, Tetiana
Ключові слова: методика навчання математики
профільне навчання математики
підготовка майбутніх учителів математики
система навчальних задач
інформаційно-комунікаційні технології
математична компетентність
теорія ймовірностей та математична статистика
стохастика
наступність
Дата публікації: 6-гру-2023
Видавництво: Вид-во «Ранок»
Бібліографічний опис: Крамаренко Т. Г. Проблеми реалізації наступності у навчанні стохастичної лінії у середній та вищій школі. Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи : збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26 – 28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України [та ін.]. Харків : Вид-во «Ранок», 2022. С. 102–103.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до Закону України «Про освіту» наступність є однією з обов’язкових умов здійснення неперервності здобуття освіти, яка певною мірою має забезпечити єдність, взаємозв’язок та узгодженість мети, змісту, методів, форм навчання й виховання з урахуванням вікових особливостей молоді на суміжних щаблях освіти. Наступність є однією з необхідних умов для здійснення неперервності процесу опанування стохастичною лінією. Важливо забезпечувати у навчанні стохастики у школі і закладі вищої освіти єдність, взаємозв’язок та узгодженість мети, змісту, методів і форм навчання. Актуальними будуть для вчителів закладів середньої освіти та викладачів вищої школи посібники, методичні рекомендації стосовно шляхів і засобів цілеспрямованого забезпечення наступності у викладанні природничо-математичних дисциплін, використання сучасних педагогічних технологій у навчальному процесі. Досягнення наступності забезпечується методично і психологічно обґрунтованою побудовою навчальних програм, підручників, просуванням від простого до складнішого в навчанні та організації самостійної роботи учнів і студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8479
https://doi.org/10.31812/123456789/8479
Розташовується у зібраннях:Кафедра математики та методики її навчання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.