Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7415
Назва: Комбіноване навчання: аналіз досвіду
Автори: Мінтій, Ірина Сергіївна
Ключові слова: комбіноване навчання
навчання вчителів
VOSviewer
Дата публікації: 2023
Видавництво: Інститут цифровізації освіти НАПН України
Бібліографічний опис: Мінтій І. С. Комбіноване навчання: аналіз досвіду. Звітна науково-практична конференція Інституту цифровізації освіти НАПН України «Цифрова трансформація освіти України в умовах воєнного стану» : збірник матеріалів, 24 лютого 2023 р., м. Київ / упоряд. : О. П. Пінчук, Н. В. Яськова. Київ : ІЦО НАПН України, 2023. С. 43–45.
Короткий огляд (реферат): Відповідно до програми «Освіта 4.0: український світанок», що презентована 9 грудня 2022 року Міністром освіти і науки України «велика трансформація [полягає у переході до] індивідуальної полімодельної освіти впродовж життя на базі персоніфікованого контенту, де вчитель є наставником серед учнів». Реалізація такого переходу відбувається уже зараз шляхом запровадження комбінованого підходу у навчанні. Найбільшої популярності комбіноване навчання (англійською мовою – blended learning (BL)) набуло під час пандемії COVID-19, що спровокувало бум досліджень з даної тематики (максимальна кількість досліджень у наукометричній базі даних Scopus та найбільша популярність у Google Trends у 2020 році). Одним із важливих чинників, що впливають на ефективну реалізацію підходів BL, є компетентність вчителів, тож в першу чергу потребує дослідження питання їх BL та готовності до його імплементації. Метою дослідження є аналіз наукових джерел з проблеми застосування BL у підготовці та перепідготовці вчителів.
Опис: -
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7415
https://doi.org/10.31812/123456789/7415
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мінтій_ІЦО_2023.pdf496.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.