Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7179
Назва: Розробка системи менеджменту робочого простору
Автори: Позняков, Олександр Олегович
Ключові слова: менеджмент робочого простору
офісна інфраструктура
Дата публікації: 30-тра-2023
Бібліографічний опис: Позняков О. О. Розробка системи менеджменту робочого простору / О. О. Позняков ; к. ф.-м. н., доцент П. В. Мерзликін. – Кривий Ріг : КДПУ, 2023. – 43 с.
Короткий огляд (реферат): COVID-19 показав, з якими труднощами ми можемо зіштовхнутись, все дійшло до того, що нам довелось працювати, навчатись та навіть спілкуватись дистанційно. Після початку повномасштабного вторгнення ця проблема набула нового виміру. Деякі підприємства втратили повністю або частково свої офісні й виробничі приміщення. Значна кількість компаній змушені були перемістити співробітників у більш безпечні райони чи перейти в дистанційний або змішаний режим роботи. Це навчило нас бути більш гнучкими та мобільними. Постало питання більш безпечного та економічного перебування працівників на роботі. Для подолання названих проблем виникла ідея підвищення ефективності менеджменту робочого простору за рахунок застосунків, які б дозволяли бронювати на необхідний період часу робоче місце. Такі програми дозволяють користувачу не тільки резервувати місце для себе, а й для всієї команди, таким чином можна контролювати свій графік, збирати меньше людей аби запобігти скупченню. Об’єкт дослідження: доступ співробітників до офісної інфраструктури. Предмет дослідження: менеджмент робочого простору в офісі. Мета: створити мобільний застосунок для менеджменту робочого простору в офісі. Для досягнення мети слід розв’язати такі задачі: - проаналізувати проблему доступу співробітників до робочого простору в офісах; - порівняти наявні на ринку програмні аналоги для керування доступом до робочого простору в офісі; - висунути функціональні вимоги до мобільного застосунку; - обрати найбільш ефективні інструменти розробки; - спроєктувати базу даних та API взаємодії серверної і клієнтської складової; - створити програмну реалізацію застосунку; - здійснити тестування й, за необхідності, вдосконалення мобільного застосунку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7179
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики (бакалаврські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розробка системи менеджменту робочого простору.docx.pdf4.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.