Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5366
Назва: Історія української педагогіки
Автори: Любар, Олександр Опанасович
Стельмахович, М. Г.
Федоренко, Дмитро Тимофійович
Ключові слова: педагогіка
історія української педагогіки
українське родинне виховання
народна педагогіка
педагогічні ідеї
педагогічна думка
українська школа
Дата публікації: 1999
Видавництво: ІЗМН МО України
Бібліографічний опис: Любар О. О. Історія української педагогіки : навч. посіб. для пед. навч. закладів / О. О. Любар, М. Г. Стельмахович, Д. Т. Федоренко ; за ред. М. Стельмаховича. – Київ : ІЗМН МО України, 1999. – 357 с.
Короткий огляд (реферат): У праці подається ретроспективний аналіз прогресу автентичної педагогічної думки, українського шкільництва, національної освіти, народних традицій родинно-шкільно-громадського виховання дітей та молоді в Укр аїні з найдавніших часів до сьогодення. Праця адресована студентам і викладачам педагогічних навчальних закладів як посібник з історії української педагогіки та шкільництва, а також учителям історії і українознавства, фахівцям в галузі педагогічної науки й навчально-виховної практики, усім, хто прагне засвоїти багатющу українську педагогічну культуру й сприяти відновленню і інтенсивному розвитку її в умовах розбудови самостійної Української держави.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5366
https://doi.org/10.31812/123456789/5366
ISBN: 5-7763-8366-8
Розташовується у зібраннях:Кафедра початкової освіти (навчально-методичні матеріали)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.