Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5272
Назва: Теорія ядра та процеси в ньому. Фізика атомного ядра
Автори: Білинський, Ігор Васильович
Дата публікації: 2021
Видавництво: Видавничий відділ ДДПУ ім. І. Франка
Бібліографічний опис: Білинський І. Теорія ядра та процеси в ньому. Фізика атомного ядра : навчальний посібник / І. Білинський. – Дрогобич : Видавничий відділ ДДПУ ім. І. Франка, 2021. – 75 c.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник “Теорія ядра та процеси в ньому. Фізика атомного ядра” написаний відповідно до програми навчальної дисципліни “Загальна фізика” для підготовки фахівців першого рівня вищої освіти спеціальностей 014 Середня освіта (Фізика) та 104 Фізика та астрономія, затвердженої вченою радою Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Посібник займає місце між загальним курсом ядерної фізики та курсом теоретичної фізики. Це надасть змогу зрозуміти та вивчити видання, які спеціалізуються на питаннях ядерних досліджень. Для студентів, аспірантів та викладачів фізичних, фізико-математичних спеціальностей вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5272
https://doi.org/10.31812/123456789/5272
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізики та методики її навчання (навчально-методичні матеріали)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білинський_Фізика_ядра.pdf2.2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.