Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4305
Назва: Основи рекламознавства
Автори: Білоконенко, Людмила Анатоліївна
Ключові слова: рекламознавство
реклама
текст реклами
телевізійна реклама
радіореклама
реклама в інтернеті
реклама у друкованих засобах масової комунікації
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Білоконенко Л. А. Основи рекламознавства : практикум. Кривий Ріг : КДПУ, 2020. 112 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни є формування у здобувачів спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова і література) професійних умінь і навичок у справі редагування рекламних текстів різних видів, виробленні навичок самостійного застосування найбільш поширених методик для створення рекламного тексту. У посібнику розглянуто основи становлення та розвитку рекламної системи у світі та Україні, загальні концепції визначення реклами, її сутність, завдання; схарактеризовано різні типи реклами, мовні особливості рекламного тексту; описано суспільні функції реклами, види регулювання рекламного процесу в Україні і світі. У практикумі подано практичні завдання, які формують у здобувачів необхідні теоретичні знання щодо основних питань курсу і практичні навички зі створення та редагування рекламних текстів, поглиблюючи практико-орієнтовану підготовку фахівців. До кожного заняття додано основні теоретичні відомості з теми. Практична частина містить завдання, виконання яких допоможе студентам підготуватися до успішної професійної діяльності.
Опис: Система традиційних рекламних форм ХХ ст. зараз активно поступається новим, поява яких зумовлена конкуренцією на ринку товарів та послуг. Це стосується й вимог до тексту. Задля впливу на споживача він має бути лаконічним, точним, динамічним, містким, влучним, переконливим, виразним тощо. Сучасна інтеграція українського рекламного бізнесу та освітньої сфери проходить етап подальшого налагодження й зміцнення плідних відносин. Хоча цей процес є довготривалим та кропітким, спільне вивчення законів розвитку національної реклами практиками-рекламістами та представниками навчальних закладів стає дедалі більш звичним явищем. Тому ознайомлення майбутніх фахівців у сфері редагування освітніх видань зі світовими та вітчизняними практиками розробки й застосування рекламних технологій; вивчення сучасних методів, засобів і принципів рекламування; механізмів створення для поширення інформації відповідно до типології рекламного тексту, опанування процесом редагування рекламних текстів – усе це вможливлює формування у студентів компетентностей, які дають змогу здобувачам вийти на високий рівень здійснення професійних функцій, та є важливими показниками соціально-професійного статусу. Задля реалізації цієї мети й розроблено практикум «Основи рекламознавства».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4305
https://doi.org/10.31812/123456789/4305
Розташовується у зібраннях:Кафедра української мови (навчально-методичні матеріали)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білоконенко_рекламознавсто_практикум.pdf6.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.