Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4003
Назва: Формування понять про розчини в учнів з особливими освітніми потребами
Автори: Колісниченко, Юлія Володимирівна
Ключові слова: особливі освітні потреби
інклюзивна освіта
розчини
аутизм
інформаційно-комунікаційні технології
соціальні історії
Дата публікації: 5-гру-2020
Бібліографічний опис: Колісниченко Ю. В. Формування понять про розчини в учнів з особливими освітніми потребами : магістерська робота студентки спеціальності 014 Середня освіта (Хімія) / Ю. В. Колісниченко ; наук. керівник Л. І. Томіліна. - Кривий Ріг, 2020. - 112 с.
Короткий огляд (реферат): Метою магістерського дослідження було визначення психолого-педагогічних особливостей навчання учнів з особливими освітніми потребами та можливості адаптації навчального матеріалу з теми "Розчини" для них. Перший розділ роботи присвячено теоретичному аналізу методичних аспектів вивчення теми "Розчини" у школі. У другому розділі розкрито основні засади інклюзивної освіти. Третій розділ присвячено розробці та апробації методики формування понять про розчини в учнів з особливими освітніми потребами. У процесі виконання роботи було створено методичний комплект з дотриманням встановлених вимог з метою формування понять про розчини в учнів, що мають особливі освітні потреби.
Опис: Магістерська робота
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4003
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
QW_2020_Kolisnychenko.pdfМагістерська робота1.88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.