Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3547
Назва: Особливості екології та мінливості голуба сизого (Columba livia Gm., 1789) у м. Кривий Ріг
Автори: Усик, Віталія Володимирівна
Ключові слова: Columba livia
екологічні особливості
мінливість
поліморфізм
Кривий Ріг
Дата публікації: 5-гру-2019
Бібліографічний опис: Усик В. В. Особливості екології та мінливості голуба сизого (Columba livia Gm., 1789) у м. Кривий Ріг / В. В. Усик ; наук. керівник Є. О. Брошко. – Кривий Ріг : Криворізький державний педагогічний університет, 2019. – 109 с.
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі проаналізовано літературні джерела щодо вивчення особливостей екології та поліморфізму сизого голуба. Виявлені екологічні особливості харчування та поширення, а також міжвидові взаємодії голуба сизого. Розроблена власна система класифікації морф забарвлення за двома ознаками (за кольором та за принципом забарвлення) і на її основі досліджено закономірності поліморфізму голуба сизого в м. Кривий Ріг. Окреслені можливості використання результатів дослідження у навчальному процесі середньої школи та у ВНЗ. Створений план-конспект уроку «Форми поведінки тварин. Лабораторне дослідження „Спостереження за поведінкою тварин“.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3547
Розташовується у зібраннях:Кафедра зоології та методики навчання біології (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Усик В.В.pdf4.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.