Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2722
Назва: Методика навчання теми «Інтеграл та його застосування» на поглибленому рівні в курсі алгебри та початків аналізу.
Автори: Єременко, Оксана Олександрівна
Ключові слова: інтеграл
алгебра та початки аналізу
компетентнісний підхід
математична компетентність
предметна математична компетентність
Дата публікації: 5-гру-2018
Бібліографічний опис: Єременко О. О. Методика навчання теми «Інтеграл та його застосування» на поглибленому рівні в курсі алгебри та початків аналізу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти магістр, спеціальності 014.04 середня освіта (математика) / О. О. Єременко ; наук. керівник І. С. Дереза. – Кривий Ріг, 2018. – 147 с.
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі розкрито основні теоретичні положення компетентнісного підходу: описано поняття математичної компетентності, виділено компоненти математичної компетентності учнів, розглянуто рівні сформованості математичної компетентності при вивченні алгебри та початків аналізу. Досліджено становлення і розвиток поняття «інтеграл» в математиці. Проведено логіко-математичний аналіз теми «Інтеграл та його застосування» при вивченні її на поглибленому рівні з позиції формування математичної компетентності. Розроблено методику формування предметної математичної компетентності при вивченні теми «Інтеграл та його застосування». Підібрано і обґрунтовано методи, форми і засоби компетентнісного підходу у навчанні теми «Інтеграл та його застосування». Розроблено систему рівневих завдань, самостійні та контрольні роботи, індивідуальні домашні завдання, тести в системі Moodle та вправи в LearningApps, які орієнтовані на формування предметної математичної компетентності старшокласників при вивченні теми «Інтеграл та його застосування». У роботі наведено розгорнуте календарно-тематичне планування теми та конспекти компетентністо-орієнтованих уроків.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2722
Розташовується у зібраннях:Кафедра математики та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Єременко О.О.pdf4.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.