Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/996
Назва: Розробка гіпертекстового довідника з системи Maxima для підтримки факультативного курсу «Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях»
Автори: Семеріков, Сергій Олексійович
Теплицький, Ілля Олександрович
Ключові слова: Maxima
факультативний курс
гіпертекст
комп’ютерні технології
наукові дослідження
Дата публікації: вер-2005
Видавництво: Бердянський державний педагогічний університет
Бібліографічний опис: Семеріков С. О. Розробка гіпертекстового довідника з системи Maxima для підтримки факультативного курсу «Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях» / С. О. Семеріков, І. О. Теплицький // Матеріали міжнародної конференції «PDMU-2005: проблеми прийняття рішень в умовах невизначеності» (м. Бердянськ, 12–17 вересня 2005 р.). – Бердянськ, 2005. – С. 96–97.
Короткий огляд (реферат): Переваги вільно поширюваної системи Maxima природно роблять її придатною для застосування у системі освіти. На жаль, до сьогодні у вітчизняній навчальній літературі можливості цієї системи практично не висвітлені, тому з метою її популяризації ми поставили ціллю своєї роботи розробку гіпертекстового довідника з системи Maxima для підтримки факультативного курсу “Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях”.
Опис: 1. Леонова Н А., Теплицький І.О., Семеріков С.О. До питання розробки та впровадження системи символьної математики Maxima у ВНЗ України // Сборник трудов четвертого научно-методического семинара «Информационные технологии в учебном процессе». - Одесса: ЮГПУ им. К.Д. Ушинского, 2003. - С. 183-185.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/996
https://doi.org/10.31812/0564/996
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
cc_ia_maxima_pdmu.pdfТези207.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.