Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/703
Назва: Застосування об’єктно-орієнтованого програмування до викладання курсу чисельних методів
Автори: Семеріков, Сергій Олексійович
Ключові слова: об'єктно-орієнтоване програмування
ООП
чисельні методи
курс чисельних методів
математична бібліотека
матрична ієрархія
функціональна ієрархія
Дата публікації: вер-1999
Видавництво: РВГ ІЦ КДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Семеріков С. О. Застосування об’єктно-орієнтованого програмування до викладання курсу чисельних методів / С. О. Семеріков // Математика, її застосування та викладання : матеріали міжвузівської регіональної наукової конференції, присвяченої 70-річчю фізико-математичного факультету (24–25 вересня 1999 року, м. Кіровоград) / упоряд. : О. М. Вороний, З. Ю. Філер. – Кіровоград, 1999. – С. 134–137.
Короткий огляд (реферат): Існуючі зараз універсальні математичні бібліотеки є в основному результатом тривалої еволюції процедурного програмування і мають досить обмежені можливості для подальшого розвитку. Об’єктно-орієнтований підхід (ООП) забезпечує більш радикальні засоби для бажаної інтеграції і модифікації програмного забезпечення, зарекомендувавши себе ефективною технологією в системному і прикладному програмуванні. В зв'язку з цим певне наукове і практичне значення набуває дослідження можливостей застосування ООП до програмування задач обчислювального характеру, а також створення єдиного об’єктно-орієнтованого інструментального математичного середовища для підтримки курсу обчислювальної математики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/703
https://doi.org/10.31812/0564/703
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
WASSEND.pdfСтаття102.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.