Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/2609
Назва: Психологічні особливості формування особистості сучасного підлітка шляхом психодраматичних технік
Автори: Єрмоленко, Анна Олександрівна
Ключові слова: особистість підлітка
підліткова криза
життєстійкість
наполегливість
вольова саморегуляція
імпульсивність
психодрама
роль
рольовий список
рольова гра
Дата публікації: 23-лис-2018
Видавництво: Криворізький державний педагогічний університет
Бібліографічний опис: Єрмоленко А. О. Психологічні особливості формування особистості сучасного підлітка шляхом психодраматичних технік : магістерська робота студентки психолого-педагогічного факультету / А. О. Єрмоленко ; наук. керівник З. М. Мірошник. - Кривий Ріг, 2018. - 129 с.
Короткий огляд (реферат): Наше дослідження спрямоване на аналіз та характеристику психологічних особливостей формування особистості сучасного підлітка шляхом психодраматичних технік. В роботі охарактеризовано особистість сучасного підлітка, описано головні риси, які впливають на його рівень життєстійкості, досліджено взаємозв’язок особистісних рис та ролей, визначено місце рольової гри у формуванні особистості підлітків, узагальнено інформацію про вікову кризу та фактори які мають визначальний вплив на її перебіг, проаналізовано психодраматичні методи формування особистісних рис підлітка. Також, в дослідженні розроблені тренінгові заняття для відпрацювання головних, для формування життєстійкості, рис, шляхом включення підлітка у рольову дію. Результати дослідження можуть бути застосовані при організації тренінгових занять для підлітків в учбових закладах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/2609
Розташовується у зібраннях:Кафедра практичної психології (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
magistr_Yermolenko_2018.pdf2.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.