Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10221
Назва: Методичні рекомендації до здійснення неформальної освіти в соціальній та гуманітарній сфері
Автори: Василюк, Тамара Григорівна
Караман, Олена
Лазаренко, Олексій
Назмієв, Антон
Недря, Кирило
Островська, Наталія
Павлик, Надія
Присяжнюк, Валентина
Трубавіна, Ірина
Юрків, Ярослава
Ключові слова: неформальна освіта
вища освіта
соціальна сфера
гуманітарна сфера
Дата публікації: 2024
Видавництво: ЛНУ імені Тараса Шевченка; КДПУ
Бібліографічний опис: Методичні рекомендації до здійснення неформальної освіти в соціальній та гуманітарній сфері / Василюк Т., Караман О., Лазаренко О., Назмієв А., Недря К., Островська Н.., Павлик Н., Присяжнюк В., Трубавіна І., Юрків Я. ; за ред. О. Караман, І. Трубавіної. Полтава : ЛНУ імені Тараса Шевченка ; Кривий Ріг : КДПУ, 2024. 232 с.
Короткий огляд (реферат): Запропоновані методичні рекомендації спрямовані на розвиток професійної компетентності соціальних працівників щодо здійснення соціальної роботи, соціального захисту і надання соціальних послуг особам в складних життєвих обставинах, дітям, підтримки соціальним працівникам. Вони включають роботу з такими сім’ями як з сім’ями в СЖО в громаді, враховують специфіку стану соціальних працівників, які працюють в умовах величезного навантаження. Рекомендації містять як теоретичні розробки щодо сутності неформальної освіти в соціальній та гуманітарній сфері в війну, так і узагальнення досвіду реальної роботи, що робить їх практично значущими. Стануть в нагоді для фахівців із соціальної роботи, соціального захисту, здобувачів освіти зі спеціальностей «Соціальна робота», «Соціальне забезпечення», аспірантів, викладачів ЗВО тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10221
Розташовується у зібраннях:Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи (навчально-методичні матеріали)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ_неформальна освіта (1).pdf1.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.