Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9926
Назва: Шляхи реалізації завдань громадянської освіти та виховання в Україні
Автори: Задорожна, Лілія Віталіївна
Ключові слова: громадянське виховання
громадянська освіта
виховання громадянина
розвиток освіти
методика громадянського виховання
навчально-виховний процес
Дата публікації: 2013
Видавництво: КПІ ДВНЗ "КНУ"
Бібліографічний опис: Задорожна Л. В. Шляхи реалізації завдань громадянської освіти та виховання в Україні / Л. В. Задорожна // Сталий розвиток промисловості та суспільства / редкол. : Ю. Г. Вілкул, М. І. Ступнік, З. П. Бакум та ін. - Кривий Ріг, 2013. - Т. 2. - С. 170-173.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена виявленню шляхів реалізації громадянської освіти та громадянського виховання за допомогою суспільствознавчих дисциплін в сучасних умовах розвитку освіти в Україні, розробці на цій основі методики громадянського виховання і доведенню ефективності її впровадження у навчально-виховний процес.
Опис: 1. Державний стандарт базової і повної середньої освіти // Історія в школах України. -04. - № 2. - С. 2 -7. 2. Кендзьор П. Основні напрями громадянського становленя учнівської молоді у вітчизняній системі освіти і виховання / П. Кендзьор // Доба. - 2005. - № 1. - С. 13-17. 3. Програма «Громадянська освіта» для загальноосвітніх навчальних закладів в 9-11 класах // Історія в школах України. - 2007. - № 4. - С. 21-26. 4. Проект «Концепція громадянської освіти та виховання в Україні» [Електроний ресурс]. - Режим доступу: http://www.mon.gov.ua/img/zstored/files/. - Назва з екрану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9926
Розташовується у зібраннях:Кафедра історії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Задорожна с.170-173.pdf3.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.