Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8972
Назва: Загальна теорія здоров’я
Автори: Поліщук, Олена Борисівна
Дікунова, Олена Анатоліївна
Кравченко, Олена Миколаївна
Ключові слова: екологія людини
загальна теорія здоров'я
рухова активність
здоров'я
здорове харчування
загартування
механізми загартування
принципи загартування
шкідливі звички
профілактика шкідливих звичок
профілактика залежностей
спадкові хвороби
фармакологія
здоровий спосіб життя
формування здорового способу життя
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Загальна теорія здоров’я : реком. бібліогр. покажчик / Бібліотека Криворізького державного педагогічного університету ; упоряд. О. Поліщук ; бібліогр. ред. О. Дікунова ; за ред. О. Кравченко. – Кривий Ріг, 2024. – 55 с.
Короткий огляд (реферат): У бібліографічному покажчику представлено наукові й навчально-методичні видання з проблеми вивчення загальної теорії здоров’я. У тематичних розділах презентовано матеріали про загальну теорію здоров’я як навчально-наукову проблему: сутність поняття «здоров’я» в практиці оздоровлення людини; проблеми рухової активності; здорове харчування, шкідливий вплив сучасного харчування; фізіологічні механізми загартування, основні принципи загартування; розповсюдження та вплив хімічних залежностей, профілактика шкідливих звичок і залежностей; про здоровий спосіб життя та шляхи його формування: екологію людини як міждисциплінарну дисципліну, механізми адаптації людського організму до навколишнього середовища; людину як генетичний об’єкт, спадкові хвороби; фармакологію як науку, взаємодію лікарського засобу на організм, вплив фармакології на стан здоров’я; формування здорового способу життя, методологічну концепція процесу оздоровлення. Покажчик адресовано здобувачам вищої освіти природничого факультету, викладачам закладів вищої та середньої освіти, аспірантам, науковцям, а також широкому загалу читачів, яких цікавлять проблеми здоров’я та здоров’язбереження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8972
Розташовується у зібраннях:Бібліографічна продукція

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загальна теорія здоров’я.pdf1.65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.