Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7850
Назва: Вступ до проєктування цифрових освітніх ресурсів із доповненою реальністю} : навчальний посібник до курсу "Інноваційні цифрові технології в освіті"
Автори: Семеріков, Сергій Олексійович
Мінтій, Михайло Михайлович
Ключові слова: доповнена реальність
віртуальна реальність
WebAR
A-Frame
Дата публікації: 30-вер-2023
Бібліографічний опис: Вступ до проєктування цифрових освітніх ресурсів із доповненою реальністю : навчальний посібник до курсу "Інноваційні цифрові технології в освіті" / С. О. Семеріков, М. М. Мінтій. - Кривий Ріг, 2023. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник розроблено на підтримку практичної частини курсу "Інноваційні цифрові технології в освіті". У посібнику містяться відомості про фундаментальні концепцiї вiртуальної та доповненої реальностi, основи 3D-рендерингу, управлiння веб-камерою, вiдстеження об’єктiв та проєктування 3D-сцени. Основну увагу приділено початкам розробки цифрових освітніх ресурсів із доповненою реальністю для веб із використанням A-Frame. Для студентів закладів вищої освіти та вчителів, зацікавлених у розробці інноваційних цифрових освітніх ресурсів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7850
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики (навчально-методичні матеріали)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ar_book.pdf2.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.