Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7252
Назва: Етика та психологія сімейного життя
Автори: Пінська, Олена Леонідівна
Ключові слова: сім'я
шлюб
полігамія
теорії вибору шлюбного партнера
сімейна адаптація
сімейна інтеграція
сімейна взаємодія
конфлікти
Дата публікації: 2-бер-2023
Видавництво: Криворізький державний педагогічний університет
Бібліографічний опис: Етика та психологія сімейного життя : навчально-методичний посібник / укладач О. Л. Пінська. Кривий Ріг : КДПУ, 2023. 200 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику подано теоретичний аналіз еволюції шлюбно-сімейних відносин в історії розвитку суспільства, окреслено тенденції розвитку української сім’ї на сучасному етапі, схарактеризовано її соціальну сутність, типології, функції та стадії життєвого циклу. Узагальнені й систематизовані теоретичні надбання у сфері сімейної міжособистісної взаємодії, кризових періодів шлюбу та стратегій вирішення конфліктів у сім’ї. Розглянуті основні інтегративні показники дитячо-батьківських відносин та основні чинники статевого виховання і статевої соціалізації дитини у сім’ї. Запропонована послідовність 8 тем і їхнє поєднання у 3 модулі, що створює умови для логічного засвоєння змісту матеріалу. Структура посібника відповідає вимогам до викладання у закладах вищої освіти у контексті кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Посібник підготовлений для впровадження у навчальний процес педагогічного університету і адресований викладачам психології, студентству і всім, хто цікавиться психологією сім’ї. Може використовуватися для самостійної роботи студентів, при підготовці до практичних занять та заліку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7252
https://doi.org/10.31812/123456789/7252
Розташовується у зібраннях:Кафедра загальної та вікової психології (навчально-методичні матеріали)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
О.Пінська. ЕТИКА ТА ПСИХОЛОГІЯ СІМЕЙНОГО ЖИТТЯ.odt242.85 kBOpenDocument TextПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.