Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2860
Назва: Програма навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» для підготовки бакалаврів спеціальності 014 Середня освіта (Математика)
Автори: Крамаренко, Тетяна Григорівна
Ключові слова: теорія ймовірностей та математична статистика
стохастика
бакалавр
навчальна програма
середня освіта
математика
Дата публікації: 25-гру-2018
Видавництво: КДПУ
Бібліографічний опис: Крамаренко Т. Г. Програма навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» для підготовки бакалаврів спеціальності 014 Середня освіта (Математика) / Т. Г. Крамаренко. - Кривий Ріг : КДПУ, 2018. - 16 с.
Короткий огляд (реферат): Програма вивчення навчальної дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «014 Середня освіта (Математика)». Предметом вивчення навчальної дисципліни є ймовірнісні закономірності масових однорідних явищ, проблеми виявлення структури ймовірнісно-статистичних моделей досліджуваних явищ за даними експериментальних спостережень. Міждисциплінарні зв’язки: вивчення навчальної дисципліни доповнює професійну математичну і методичну підготовку студентів, опирається на знання студентів, уміння і навички, отримані при вивченні математичного аналізу, дискретної математики, лінійної алгебри, інформаційних технологій і методики навчання математики. За освітньо-науковою програмою підготовки магістрів є підґрунтям для вивчення дисципліни «Методи математичної статистики у наукових дослідженнях». Мета навчальної дисципліни: ознайомлення студентів з основними поняттями, теоретичними положеннями та сучасними математичними моделями теорії ймовірностей та математичної статистики для розв’язування певних типів задач; статистичного опрацювання експериментальних даних, в тому числі в психолого-педагогічних дослідженнях, забезпечення необхідного рівня теоретичної підготовки майбутнього педагога-дослідника, виховання математичної та дослідницької культури, сприяння розвитку логічного та аналітичного мислення студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2860
Розташовується у зібраннях:Кафедра математики та методики її навчання (навчально-методичні матеріали)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.