Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2766
Назва: Методика навчання теми «Похідна та її застосування» на поглибленому рівні в курсі алгебри та початків аналізу
Автори: Іванова, Олена Анатоліївна
Ключові слова: похідна
застосування похідної
поглиблене вивчення математики
математична компетентність
предметна математична компетентність
Дата публікації: 7-гру-2018
Бібліографічний опис: Іванова О. А. Методика навчання теми «Похідна та її застосування» на поглибленому рівні в курсі алгебри та початків аналізу : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти магістр, спеціальності 014.04 середня освіта (математика) / О. А. Іванова ; наук. керівник І. С. Дереза. – Кривий Ріг, 2018. – 113 с.
Короткий огляд (реферат): В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи компетентнісного підходу у навчанні математики учнів старшої школи. Проведено логіко-математичний аналіз теми «Похідна та її застосування» з точки зору можливості формування математичної та дослідницької компетентностей. Підібрано і обґрунтувано форми, методи і засоби компетентнісного підходу у навчанні теми «Похідна та її застосування» Розроблено систему рівневих завдань, самостійні та контрольні роботи, тести в системі Moodle та інтерактивні вправи, які орієнтовані на формування предметної математичної компетентності старшокласників при вивченні теми «Похідна та її застосування». Розроблено факультативний курс, спрямований на підтримку навчання похідної в курсі алгебра та початків аналізу на засадах компетентнісного підходу. Матеріали роботи можуть бути корисними для вчителів математики в питаннях реалізації компетентнісно-орієнтованого підходу до вивчення теми «Похідна та її застосування» на поглибленому рівні в курсі алгебри та початків аналізу, для студентів – майбутніх вчителів математики під час педагогічної практики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2766
Розташовується у зібраннях:Кафедра математики та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Іванової О.А.pdf2.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.