Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2763
Назва: Розвиток творчих умінь учнів 4 класу під час вивчення тексту
Автори: Бондаренко, Олександра Миколаївна
Ключові слова: розвиток мовлення
мовленнєво-творчі вміння
текст
текстологічні і текстотворчі вміння
засоби виразності у мовленні учнів початкової школи
Дата публікації: 7-гру-2018
Видавництво: Криворізький державний педагогічний університет
Бібліографічний опис: Бондаренко О. М. Розвиток творчих умінь учнів 4 класу під час вивчення тексту : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» за спеціальністю 013 «Початкова освіта» / О. М. Бондаренко ; наук. керівник В. В. Пруняк. – Кривий Ріг, 2018. – 101 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглядаються теоретичні основи розвитку творчих умінь учнів початкової школи, висвітлюються лінгводидактичні проблеми розвитку зв’язного мовлення на основі тексту дітей молодшого шкільного віку. Практичну частину дослідження присвячено розробці методики формування творчих умінь молодших школярів на уроках рідної мови у 4 класі під час вивчення тексту. Доведено, що запропонований підхід сприятиме підвищенню рівня формування та розвитку мовленнєвої діяльності і творчих умінь школярів за умови дотримання таких етапів – від читання і прослуховування текстів з метою заглиблення учнів у сюжет, зміст, тему, основну думку та структуру художнього твору, спостереження за майстерним використанням автором виражальних засобів до вироблення практичних умінь самостійно добирати матеріал для побудови тексту, розташовувати його у відповідній послідовності, користуватися виражальними мовними засобами для досягнення відповідної комунікативної мети, доводити свої висловлювання до майстерності, оригінальності, нестандартності.
Опис: Керівник: кандидат філологічних наук, доцент Пруняк Володимир Васильович
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2763
Розташовується у зібраннях:Кафедра початкової освіти (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маг р. Бондаренко О.М..pdf883.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.