Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/894
Назва: Модель мобільного навчання в середній та вищій школі
Автори: Теплицький, Ілля Олександрович
Семеріков, Сергій Олексійович
Поліщук, Олександр Павлович
Ключові слова: мобільне навчання
вища школа
середня школа
Дата публікації: 24-кві-2008
Видавництво: КДПУ
Бібліографічний опис: Теплицький І. О. Модель мобільного навчання в середній та вищій школі / І. О. Теплицький, С. О. Семеріков, О. П. Поліщук // Комп’ютерне моделювання в освіті : матеріали ІІІ Всеукраїнського науково-методичного семінару (м. Кривий Ріг, 24 квітня 2008 р.). – Кривий Ріг, 2008. – С. 45–46.
Короткий огляд (реферат): В моделі мобільного навчання учень з’єднаний з учителем постійно за допомогою Інтернет – на відміну від традиційного навчання, де таке об’єднання можливе лише в межах навчального закладу. Учитель відіграє роль консультуючого керівника, котрий спрямовує діяльність учня на отримання необхідної інформації. Це дозволяє реалізувати в даній моделі проблемне навчання через обговорення дій, які допоможуть учневі оволодіти матеріалом, до усвідомлення необхідного результату та набуття нового знання. Для ефективної взаємодії у мобільному середовищі як вчителю, так і учневі важливо усвідомлювати соціальну природу навчальної комунікації, яка є умовою якості навчання – інформаційно-комунікативні здатності тут є вирішальними в набутті інформації, знань, досвіду та вмінь.
Опис: 1. Семеріков С.О., Теплицький І.О., Шокалюк С.В. Нові засоби дистанційного навчання інформаційних технологій математичного призначення // Вісник. Тестування і моніторинг в освіті. – 2008. – №2.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/894
https://doi.org/10.31812/0564/894
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОДЕЛЬ МОБІЛЬНОГО НАВЧАННЯ.pdfТези274.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.