Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/432
Назва: «Мій поклик: праця, щастя і свобода»: феномен Івана Франка (до 160-річчя від дня народження і 100-річчя від дня смерті) : науково-допоміжний бібліографічний покажчик (з фондів наукової бібліотеки Криворізького державного педагогічного університету)
Автори: Дікунова, Олена Анатоліївна
Лебедюк, Олена Олександрівна
Авраменко, Ольга Юріївна
Віняр, Ганна Миколаївна
Кравченко, Олена Миколаївна
Козлов, Роман Анатолійович
Ключові слова: українська література
франкознавство
бібліографія франкознавства
Іван Якович Франко
Дата публікації: сер-2016
Бібліографічний опис: «Мій поклик: праця, щастя і свобода»: феномен Івана Франка (до 160-річчя від дня народження і 100-річчя від дня смерті) : науково-допоміжний бібліографічний покажчик (з фондів наукової бібліотеки Криворізького державного педагогічного університету) / упоряд.: О. А. Дікунова, О. О. Лебедюк, О. Ю. Авраменко ; наук. ред., авт. передм. Р. А. Козлов ; бібліогр. ред. О. А. Дікунова ; за ред. Г. М. Віняр, О. М. Кравченко / Наукова бібліотека Криворізького державного педагогічного університету. – Кривий Ріг, 2016. – 125 с.
Короткий огляд (реферат): Покажчик створено фахівцями наукової бібліотеки КДПУ на пошану пам’яті видатного українського письменника і мислителя Івана Франка з метою популяризації його літературної та наукової спадщини. В покажчику представлено художні твори та наукові праці І. Франка і матеріали про дослідження його багатогранного доробку з фондів наукової бібліотеки Криворізького державного педагогічного університету. Бібліографічне видання адресоване, в першу чергу, літературознавцям, викладачам ВНЗ, аспірантам, студентам, а також усім, хто цікавиться проблемами франкознавства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.krpd.edu.ua/handle/0564/432
Розташовується у зібраннях:Бібліографічна продукція

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Іван_Франко_Покажчик.pdf2.81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.