Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/2311
Назва: Розробка системи адаптації дизайну сайту для людей з порушенням кольоросприйняття
Автори: Горло, Анна Михайлівна
Ключові слова: порушення кольоросприйняття
адаптація
дизайн сайту
дальтонізм
Дата публікації: чер-2018
Бібліографічний опис: Горло А. М. Розробка системи адаптації дизайну сайту для людей з порушенням кольоросприйняття : кваліфікаційна робота з напряму підготовки 6.040302 Інформатика / Горло Анна Михайлівна ; Міністерство освіти і науки України, Державний вищий навчальний заклад "Криворізький державний педагогічний університет", фізико-математичний факультет, кафедра інформатики та прикладної математики. – Кривий Ріг, 2018. – 46 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дослідження: розробка системи адаптації дизайну сайту для людей з порушенням кольоросприйняття. Для досягнення мети дослідження були поставлені такі завдання: 1. Визначити основні положення з теорії аномалій кольоросприйняття. 2. Проаналізувати засоби для моделювання та адаптації кольорів для людей з порушенням кольоросприйняття. 3. Проаналізувати колірні моделі у web-технологіях. 4. Дослідити правила створення дизайну для людей з порушенням кольоросприйняття. 5. Виконати розрахунки для імітації та фільтрування кольорів людей із порушенням кольоросприйняття. 6. Спроектувати та реалізувати систему адаптації дизайну сайту для людей із порушенням кольоросприйняття. Об’єкт дослідження: адаптація дизайну сайту для людей з порушенням кольоросприйняття. Предмет дослідження: система адаптації дизайну сайту для людей з порушенням кольоросприйняття. Практичне значення роботи полягає у тому, що її результати можуть бути використані для адаптації дизайну сайтів для людей із порушенням кольоросприйняття (не тільки для закладів освіти), що сприятиме не лише забезпеченню принципів інклюзивного навчання, але й збільшенню користувачів сайту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/2311
Розташовується у зібраннях:Студентські роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горло диплом.pdfКваліфікаційна робота2.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.