Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/1980
Назва: Вплив занять з волейболу та баскетболу на основні якості уваги студентів
Автори: Марчик, Валентина Іванівна
Ключові слова: зосередженість уваги
сталість уваги
волейбол
баскетбол
Дата публікації: 2004
Видавництво: Харківський обласний методичний кабінет учбових закладів культури і мистецтва ; СтильІздат
Бібліографічний опис: Марчик В. І. Вплив занять з волейболу та баскетболу на основні якості уваги студентів / В. І. Марчик // Педагогічні основи навчально-виховного процесу у вищому навчальному закладі. Проблеми сучасності: культура, мистецтво, педагогіка : зб. наук. праць. – Харків-Луганськ, 2004. – С. 133-137.
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено вплив занять з волейболу і баскетболу на рівень зосередженості і сталість уваги студентів. В кінці заняття показники зосередженості уваги студентів мають майже однаковий ступінь виразності як на заняттях з волейболу, так і на заняттях з баскетболу. Рівень сталості уваги в студентів значно більше знижується на заняттях з баскетболу, ніж на заняттях з волейболу.
Опис: 1. Психология: Учебник для экономических вузов / Под общ. ред. В.Н. Дружинина. – СПб.: Питер, 2000. – 672 с. 2. Практические занятия по психологии: Пособие для ин-тов физ. культ. / Под ред. Д.Я. Богдановой, И.П. Волкова. – М.: Физкультура и спорт, 1989. – 160 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/1980
https://doi.org/10.31812/0564/1980
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної культури та методики її викладання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Луганськ.doc283 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.