Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/1923
Назва: Динаміка стану здоров’я студентів протягом навчання у вузі
Автори: Марчик, Валентина Іванівна
Письменний, Олександр Миколайович
Макаренко, Наталя Григорівна
Ключові слова: динаміка стану здоров'я
"неповне здоров'я"
студенти 1 курсу
випускний курс вузу
Дата публікації: 2007
Видавництво: ДНУ
Бібліографічний опис: Марчик В. І. Динаміка стану здоров’я студентів протягом навчання у вузі / В. І. Марчик, О. М. Письменний, Н. Г. Макаренко // Актуальні проблеми фізичного виховання студентів в умовах кредитно-модульної системи організації навчання : матер. Всеукр. наук.-практ. конф. (Дніпропетровськ, 13-14 вересня 2007 р.). – Дніпропетровськ, 2007. – С. 170-173.
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджували динаміку в стані здоров’я студентів на І курсі (у вересні і квітні) та V курсі. Протягом навчання на першому курсі стан здоров’я студентів покращується: зростає кількість студентів, які не мають діагнозу хвороби та зменшується кількість студентів, що перебувають у стані «неповного здоров’я». На випускному курсі зменшується кількість студентів, які не мають діагнозу хвороби, але різко збільшується кількість студентів, що перебувають у стані «неповного здоров’я» або на межі захворювання.
Опис: 1. Апанасенко Г.Л. Избранные статьи о здоровье. Киев, 2005. – 48 с. 2. Іванов О.В., Фалькова Н.І. Реалізація принципів і положень Болонської декларації у навчальному процесі з фізичного виховання //Фізичне виховання студентів вищих навчальних закладів: здобутки, проблеми та шляхи їхнього вирішення у контексті Болонської декларації: Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. – Київ, Національний університет „Києво-Могилянська академія”, 2007. - С. 18-21. 3. Клячковська Р.В. Основні оздоровчі ефекти фізичної культури і спорту //Сучасна тенденція розвитку масових видів спорту Придніпров’я: Матеріали регіон. наук.-прак.конф., Дніпродзержинськ, 2006. - С. 76-80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/1923
https://doi.org/10.31812/0564/1923
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної культури та методики її викладання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Марчи Письменний Макаренко.doc68 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.