Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/1551
Назва: Використання мікроконтролерів для крапельного поливу рослин
Автори: Лихопавло, Н. Ю.
Хараджян, Наталя Анатоліївна
Хараджян, Михайло Олександрович
Хараджян, Олександр Агасійович
Ключові слова: мікроконтролери
полив рослин
Дата публікації: 9-лис-2017
Видавництво: ОО Євенок
Бібліографічний опис: Лихопавло Н. Ю. Використання мікроконтролерів для крапельного поливу рослин / Н. Ю. Лихопавло, Н. А. Хараджян, М. О. Хараджян, О. А. Хараджян // Актуальні питання сучасної інформатики : тези доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасні інформаційні технології в освіті та науці», присвяченої 10-й річниці функціонування Інтернет-порталу E-OLYMP (м. Житомир, 09-10 листопада 2017 р.) / за ред. Т. А. Вакалюк. – Житомир, 2017. – Вип. 5. – C. 105-107.
Короткий огляд (реферат): Напевно кожен з нас замислювалися над тим, чи правильно ми поливаємо свої рослини? Адже саме від поливу залежить, як будуть почувати себе квіти і чи будуть вони здоровими. І якщо цього правила не дотримуватися, то квіти можуть просто загинути, адже втрата всього десяти відсотків рідини загрожує рослині загибеллю. Скільки води необхідно кожній конкретній домашній рослині можна визначити за її станом, зовнішніми умовами, в яких вона виростає, а також за її певними особливостями.
Опис: 1. Blockly [Electronic resource]. – Access mode : http://blockly.ru/.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/1551
https://doi.org/10.31812/0564/1551
ISBN: 978-617-7607-08-2
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n_hara.pdfТези330.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.