Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/1536
Назва: Інструментарій розробника в курсі «Розробка комп’ютерних ігор»
Автори: Моісеєнко, Наталя Володимирівна
Гаранін, Олег Михайлович
Кацко, Олександр Олександрович
Ключові слова: розробка комп’ютерних ігор
середовища розробки ігор
ігрові рушії
навчання фахівців з інформаційних технологій
Unity
Unreal Engine
Godot
XNA
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавничий центр ДВНЗ «Криворізький національний університет»
Бібліографічний опис: Гаранін О. М. Інструментарій розробника в курсі «Розробка комп’ютерних ігор» / Олег Михайлович Гаранін, Олександр Олександрович Кацко, Наталя Володимирівна Моісеєнко // Новітні комп’ютерні технології. – Кривий Ріг, 2017. – Том XV. – С. 160-163.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є визначення інструментарію розробника для використання в курсі «Розробка комп’ютерних ігор» при підготовці інженерів-програмістів та вчителів інформатики. Задачами дослідження є аналіз найвідоміших з існуючих ігрових рушіїв та середовищ розробки ігор, формування вимог до інструментарію розробника комп’ютерних ігор, вибір на підставі цих вимог програмних продуктів для використання при навчанні розробки комп’ютерних ігор. Об’єктом дослідження є процес навчання інженерів-програмістів та вчителів інформатики. Предметом дослідження є використання інструментарію розробника в курсі «Розробка комп’ютерних ігор» при підготовці фахівців з інформаційних технологій, інженерів-програмістів та вчителів інформатики. В роботі проведено аналіз, узагальнення та систематизація порівняння найвідоміших з існуючих ігрових рушіїв та середовищ розробки ігор, сформовано вимоги до інструментарію розробника комп’ютерних ігор стосовно різних аспектів, запропоновано вибір на підставі цих вимог програмних продуктів для використання при навчанні розробки комп’ютерних ігор. Результати дослідження планується використовувати при розробці освітньої програми та навчального плану підготовки бакалаврів та магістрів за спеціальністю 014 Середня освіта (Інформатика).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/1536
https://doi.org/10.55056/nocote.v15i0.658
ISSN: 2309-1460
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ГаранинКацкоМоисеенко.pdfосновна стаття292.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.