Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/0564/1229
Назва: М-портал в системі мобільної освіти
Автори: Теплицький, Олександр Ілліч
Шокалюк, Світлана Вікторівна
Ключові слова: М-портал
стандарти SOAP, WSDL, UDDI
Дата публікації: 2008
Видавництво: КЕІ ДВНЗ «КНЕУ ім. В. Гетьмана»
Бібліографічний опис: Теплицький О. І. М-портал в системі мобільної освіти / О. І. Теплицький, С. В. Шокалюк // Комп’ютерне моделювання та інформаційні технології в науці, економіці та освіті : зб. наук. праць. – Кривий Ріг, 2008. – С. 164-165.
Короткий огляд (реферат): Програмне забезпечення М-порталу має надавати можливості подання навчального контенту, ведення дискусій та передавання повідомлень. Така можливість реалізується системою управління навчанням (LMS), що базується на Web-послугах по обміну XML-контентом за стандартами SOAP, WSDL, UDDI. Це створює необхідну основу для переходу від PC-центричних до розподілених мобільних систем, в яких різні пристрої мають єдиний доступ до освітніх XML-ресурсів з будь-якого місця.
Опис: 1. Семеріков С.О., Теплицький І.О., Шокалюк С.В. Нові засоби дистанційного навчання інформаційних технологій математичного призначення // Вісник. Тестування і моніторинг в освіті. — 2008. — № 2.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/handle/0564/1229
https://doi.org/10.31812/0564/1229
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
TeplOShok_Mportal2008.pdfтези2.44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.