Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4331
Назва: Проєктування й виготовлення в матеріалі набору квіткових вазонів
Автори: Нестеренко, Анастасія Володимирівна
Ключові слова: дизайн
декоративно-просторова форма
декоративний вазон
проєкт
конструкція
об'ємна форма
Дата публікації: 3-чер-2021
Бібліографічний опис: Нестеренко А. В. Проєктування й виготовлення в матеріалі набору квіткових вазонів : кваліфікаційний проєкт ; керівник – старший викладач А. В. Школяр. Кривий Ріг : КДПУ, 2021. 37 с.
Короткий огляд (реферат): На основі аналізу джерел і літератури з теми дослідження охарактеризовано історичні засади виникнення дизайну інтер'єру та використання об’ємних форм в інтер’єрі приміщення (за експлуатаційними, конструктивно-технологічними та стильовими властивостями). Виокремлено характерні особливості історичного формування об’ємно-просторових форм. Досліджено класифікацію та різновиди сучасних методів геометричного формоутворення об’ємно-простових форм, їх подальше конструювання та виготовлення для інтер'єру приміщення. Описано використання методів та прийомів формоутворення об’ємно-просторових форм для подальшого їх проєктування. Розглянуто різновиди декоративних вазонів, як елемента композиційного формоутворення та виокремлено більш економічні та універсальні форми та конструкції для інтер’єру. Виконано проєктування модульних вазонів для квітів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4331
Розташовується у зібраннях:Кафедра декоративно-прикладного мистецтва та дизайну (кваліфікаційні)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нестеренко А.В..pdf1.64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.