Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4274
Назва: Моделювання компетентнісної професійної освіти в контексті євроінтеграції
Автори: Волкова, Наталія Павлівна
Ключові слова: професійна освіта
професійна підготовка
компетентноспроможний фахівець
професійна компетентність
компьютерно орієнтовані технології
моделювання
Дата публікації: 2021
Видавництво: Університет імені Альфреда Нобеля
Бібліографічний опис: Моделювання компетентнісної професійної освіти в контексті євроінтеграції : монографія [Електронне видання] / кол. авт ; за заг. ред. проф. Н. П. Волкової. Дніпро : Університет імені Альфреда Нобеля, 2021. 356 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії відображено різнопланові дослідження в напрямі моделювання компетентнісної професійної освіти, спрямованої на становлення особистості європейського суспільства. Монографія охоплює огляд теоретико-методологічних засад професійної освіти, презентацію вітчизняного й зарубіжного досвіду професійної підготовки конкурентоздатних фахівців в умовах глобалізації та інформатизації знань, аналіз можливостей комп’ютерно зорієнтованих технологій в інтенсифікації професійного навчання та виховання студентів закладів вищої освіти. Монографію адресовано ученим, викладачам, аспірантам і студентам, педагогам-практикам, усім тим, хто цікавиться проблемами підвищення якості підготовки майбутніх фахівців, орієнтується на провідні парадигми професійної освіти. Автори статей відповідають за достовірність і вірогідність викладеного матеріалу, за належність даного матеріалу авторові, за правильне цитування джерел та посилання на них.
Опис: електронне видання
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4274
ISBN: 978-966-434-505-4
Розташовується у зібраннях:Кафедра загальнотехнічних дисциплін та професійного навчання (монографії)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Моделювання.pdfосновний файл6.27 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.