Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4056
Назва: Виразні засоби у створенні художнього образу реалістичного натюрморту
Автори: Таран, Марія Олегівна
Ключові слова: європейський натюрморт
художній образ
виразні засоби
реалістичний натюрморт
оптимізація
мультимедійна презентація
Дата публікації: 9-гру-2020
Бібліографічний опис: Таран М. О. Виразні засоби у створенні художнього образу реалістичного натюрморту : магістерська робота / М. О. Таран ; наук. керівник - О. Ч. Чирва. - Кривий Ріг, 2020. - 97 с.
Короткий огляд (реферат): Розкрито поняття «реалістичний натюрморт», визначені його місце та роль у європейському живописі ХІХ - ХХ століть включно. Зроблені мистецтвознавчі описи натюрмортів сучасної національної школи живопису. Визначенні загальні принципи та тенденції змін у зображенні світу речей розглянутого періоду. Означена ролі соціокультурних факторів у трансформації художньої мови у сучасному натюрморті. Визначені головні засоби створення художнього реалістичного образу в жанрі «натюрморт». Результатом дослідження стали методичні та наочні матеріали, які спрямовані на оптимізацію навчального процесу у вищий школі і рекомендовані для застосування в процесі практичної роботи студентів (в межах занять з класичного натюрморту).
Опис: науковий керівник - канд. пед. наук, доцент Чирва О. Ч.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4056
Розташовується у зібраннях:Кафедра образотворчого мистецтва (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Магистерская Таран. docx.docx16.69 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.