Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4004
Назва: Формування понять про органічні сполуки в учнів з використанням міжнародного досвіду (на прикладі курсу СhemСom – США)
Автори: Шойхет, Вікторія Сергіївна
Ключові слова: органічна хімія
ChemCom
пізнавальна мотивація
наскрізні змістові лінії
методи навчання
освіта у США
Дата публікації: 5-гру-2020
Бібліографічний опис: Шойхет В. С. Формування понять про органічні сполуки в учнів з використанням міжнародного досвіду (на прикладі курсу СhemСom – США) : магістерська робота студентки спеціальності 014 Середня освіта (Хімія) / В. С. Шойхет ; наук. керівник - Т. В. Селіванова. - Кривий Ріг, 2020. - 88 с.
Короткий огляд (реферат): Мета магістерської роботи полягає в теоретико-методологічному обґрунтуванні й розробці методичного комплекту навчання учнів органічної хімії з використанням міжнародного досвіду курсу СhemСom. Перший розділ присвячений аналізу змісту, форм і методів навчання міжнародного курсу СhemСom. У другому розділі мова йде про перспективи адаптації курсу СhemСom для вивчення органічної хімії у вітчизняних школах та можливі шляхи її реалізації. Робота містить методичний комплект «Експериментальні уроки з органічної хімії», розроблений на основі адаптації частини курсу СhemСom (тем з органічної хімії) у практику сучасної української школи.
Опис: Магістерська робота
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4004
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
QW_2020_Shoikhet.pdfМагістерська робота1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.