Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3632
Назва: Сутність і призначення людини як проблема в філософії та у мемуарній літературі
Автори: Василенко, Ірина Михайлівна
Ключові слова: філософія
мемуарна література
сутність людини
призначення людини
Дата публікації: 1995
Видавництво: КДПУ
Бібліографічний опис: Василенко І. М. Сутність і призначення людини як проблема в філософії та у мемуарній літературі / І. М. Василенко // Актуальні проблеми духовності : зб. матеріалів всеукраїнської наук.-практич. конференції в Кривому Розі / ред. кол. : Т. А. Хорольська, Я. В. Шрамко, М. М. Холін [та ін.]. – Кривий Ріг, 1995. – С. 128–135.
Короткий огляд (реферат): Досліджено сутність і призначення людини як проблему в філософії та у мемуарній літературі. Доведено, що мемуарна література є не лише документальним свідченням певного історичного часу, не лише синтезом епічного і ліричного, але є також літературою глибоких філософських роздумів над долею покоління автора, засобом філософсько-естетичного узагальнення, який здійснюється шляхом обов’язкового співвіднесення власного духовного світу автора із духовним життям, діяльністю, долею людини, про яку він пише, а також із життям та ідеалами цілого покоління, сучасного авторові і його героєві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3632
https://doi.org/10.31812/123456789/3632
Розташовується у зібраннях:Кафедра української та зарубіжної літератур



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.