Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3606
Назва: Актуальні проблеми прогнозування розвитку соціально-економічних систем
Ключові слова: прогнозування
Дата публікації: 2019
Видавництво: Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні
Бібліографічний опис: Актуальні проблеми прогнозування розвитку соціально-економічних систем : монографія / за ред. O. І. Черняка, П. В. Захарченка. - Мелітополь : Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2019. - 456 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії розглядаються актуальні проблеми прогнозування розвитку соціально-економічних систем. Обґрунтовуються математичні методи мікроекономічного та макроекономічного прогнозування, здійснено оцінювання трудової міграції з України до країн Північної Америки та Європейського Союзу за допомогою гравітаційних моделей, проведено математичне моделювання індексів фондового ринку, представлено комплекс моделей аналізу динаміки розвитку фіскального федералізму. Розроблено систему прогнозування впливу інфляції на економічну поведінку домогосподарств України, запропоновано сучасні методи в дослідженні безпеки економічних систем, розроблено комплекс моделей для прогнозування розподілу та використання бюджетних коштів на програми розвитку Збройних Сил України в умовах економічної нестабільності, тощо. Окремо увагу приділено питанням економічного прогнозування та управління курортними рекреаціями і туризмом в регіонах України. Для фахівців в області моделювання, прогнозування, та управління складними соціально-економічними системами, а також викладачів, аспірантів і студентів економічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3606
https://doi.org/10.31812/123456789/3606
ISBN: 978-966-197-654-1
Розташовується у зібраннях:Кафедра інформатики та прикладної математики (монографії)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
monograf_ОСНОВНАЯ.pdfМонографія7.47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.