Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3535
Назва: Комп’ютерні технології в ілюструванні літератури для дітей
Автори: Грідіна, Вікторія Олександрівна
Ключові слова: література для дітей
ілюстрація
функції ілюстрації
комп’ютерна графіка
комп’ютерна (цифрова) ілюстрація
Дата публікації: 12-гру-2019
Бібліографічний опис: Грідіна В. О. Комп’ютерні технології в ілюструванні літератури для дітей : магістерська робота студентки факультету мистецтв групи Ом-м-14 / В. О. Грідіна ; наук. керівник - Р. О. Пильнік. – Кривий Ріг, 2019. – 141 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній (магістерській) праці досліджено функції ілюстрації у літературі (зокрема дитячій), їх появу та еволюцію у контексті історичного розвитку ілюстрації, а також аспекти сучасного ілюстрування літератури. Досліджено роль комп’ютерних технологій в ілюстрації, її стильові особливості, та їх зв’язок з функціями ілюстрації на прикладі творчості зарубіжних та вітчизняних художників-ілюстраторів. Виявлено важливість та педагогічні умови розвитку художньо-образного мислення студентів засобами комп’ютерної ілюстрації. Розроблено методичні рекомендації та навчально-методичні матеріали з теми «Комп'ютерна ілюстрація» курсу «Композиції», що сприятимуть підвищенню ефективності професійної підготовки студентів мистецьких спеціальностей.
Опис: Керівник - канд. пед. наук, доцент Пильнік Р. О.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3535
Розташовується у зібраннях:Кафедра образотворчого мистецтва (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гридина_В_магістерська.pdfкваліфікаційна робота8.03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.