Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3506
Назва: Віртуальні хімічні лабораторії як засіб підтримки навчально-дослідницької діяльності учнів з хімії при вивченні теми «Розчини»
Автори: Євангеліст, Ольга Олегівна
Ключові слова: навчально-дослідницька діяльність
дослідницькі компетентності учнів
віртуальні хімічні лабораторії
розчини
лабораторні роботи
хімічний експеримент
експериментальні задачі з хімії
Дата публікації: 9-гру-2019
Бібліографічний опис: Євангеліст О. О. Віртуальні хімічні лабораторії як засіб підтримки навчально-дослідницької діяльності учнів з хімії при вивченні теми «Розчини» : магістерська робота студентки спеціальності 014 Середня освіта (Хімія) / О. О. Євангеліст ; наук. керівник П. П. Нечипуренко. - Кривий Ріг, 2019. - 94 с.
Короткий огляд (реферат): Метою магістерського дослідження було здійснення аналізу можливостей віртуальних хімічних лабораторій та перевірка їх ефективності у якості засобу підтримки навчально-дослідницької діяльності учнів при вивченні теми «Розчини». У першому розділі розкрито сутність поняття «навчально-дослідницька діяльність» та її структура, види й особливості навчально-дослідницької діяльності учнів з хімії при вивченні теми: «Розчини». У другому розділі описано основні методичні аспекти використання віртуальних хімічних лабораторій як засобу підтримки навчально-дослідницької діяльності учнів з хімії у темі «Розчини» й розглянуто віртуальні хімічні лабораторії (ВХЛ) як засіб підтримки навчання хімії. В третьому розділі висвітлено практичний досвід організації підтримки навчально-дослідницької діяльності учнів з хімії при вивченні теми «Розчини» за допомогою віртуальних хімічних лабораторій. Практичною значущістю роботи є створення комплекту лабораторних робіт у віртуальних хімічних лабораторіях та впровадження його у навчальний процес шкіл, а також обґрунтування доцільності застосування ВХЛ при організації навчально-дослідницької роботи учнів під час різних за формою занять у реаліях сучасних навчальних закладів. Застосування ВХЛ паралельно із проведенням реальних експериментів є перспективним напрямком удосконалення навчального процесу з хімії.
Опис: Магістерська робота
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3506
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MQW_Evangelist.pdf2.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.