Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3499
Назва: Адаптація моделі Соломана-Фелдера до формування знань у студентів про хімічні процеси літосфери на заняттях дисципліни «Екохімія і моніторинг навколишнього середовища»
Автори: Колчанова, Марія Ігорівна
Ключові слова: стиль навчання
модель Соломана-Фелдера
хімічні процеси літосфери
Дата публікації: 9-гру-2019
Бібліографічний опис: Колчанова М. І. Адаптація моделі Соломана-Фелдера до формування знань у студентів про хімічні процеси літосфери на заняттях дисципліни «Екохімія і моніторинг навколишнього середовища» : магістерська робота студентки групи ХІ-м-14 / М. І. Колчанова ; наук. керівник Т. В. Старова. – Кривий Ріг, 2019. – 89 с.
Короткий огляд (реферат): Метою даної магістерської роботи є запропонувати методику формування понять про хімічні процеси літосфери у курсі «Екохімія і моніторинг навколишнього середовища» на прикладі адаптації стилів навчання та учіння за моделлю Соломана-Фелдера. У першому розділі розкрито сутність поняття «стиль навчання» та умов його адаптації до навчального процесу. У другому розділі проведено розбір особливостей інтегрованої дисципліни «Екохімія і моніторинг навколишнього середовища», а також проаналізовано основні поняття про хімічні процеси літосфери у даному курсі. У третьому розділі розроблено методичний комплект для впровадження в освітню діяльність Криворізького державного педагогічного університету на заняття теми "Екологічна хімія літосфери" (22 години) дисципліни "Екохімія і моніторинг навколишнього середовища", що викладається студентам рівня "бакалавр" спеціальності "Середня освіта (Хімія)", з урахуванням рекомендацій адаптації стилів навчання та учіння за моделлю Соломана-Фелдера. Комплект включає розробки трьох занять, завдань самостійної роботи та питань колоквіуму. Результати роботи можуть бути рекомендовані студентам, вчителям, що готуються до інтегрованих уроків, викладачам, що викладають схожу дисципліну у ЗВО.
Опис: Магістерська робота
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3499
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MQW_Kolchanova.pdf1.24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.