Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3476
Назва: Порівняння розподілів густини валентних електронів у твердих тілах з різним типом хімічного зв’язку
Автори: Хоруженко, Наталія Сергіївна
Ключові слова: хімічний зв'язок
атомна орбіталь
електронна густина
функціонал електронної густини
псевдопотенціал із перших принципів
металевий, іонний та ковалентний типи хімічного зв’язку
Дата публікації: 9-гру-2019
Бібліографічний опис: Хоруженко Н. С. Порівняння розподілів густини валентних електронів у твердих тілах з різним типом хімічного зв’язку : кваліфікаційна робота / науковий керівник - проф., д. фіз.-мат. н. Р. М. Балабай. Кривий Ріг, 2019. 74 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто природу, фізико-хімічні принципи утворення хімічного зв’язку в багатоатомній системі. Вказано, що взаємодія атомів одного і того ж або різних хімічних елементів, в процесі якого відбувається перебудова електронних оболонок атомів, що зв’язуються, з одночасним утворенням єдиної електронної хмари і пониженням енергії всієї системи (молекула, кристал, радикал, комплекс тощо) називається хімічним або валентним зв’язком. Визначено методами функціоналу електронної густини та псевдопотенціалу із перших принципів і поріняно розподіли густини валентних електронів у твердих тілах з різним типом хімічного зв’язку, а саме, з металевим та іонно-ковалентним, на прикладі нанокластера міді та плівки твердого розчину CdxHg1-xTe.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3476
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізики та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хоруженко_магістерська_2019.pdf2.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.