Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3473
Назва: Методика вивчення постійного електричного струму в старших класах середньої школи
Автори: Миколюк, Давид Віталійович
Ключові слова: методика навчання фізики
постійний електричний струм
плани-конспекти уроків
лабораторні роботи
Дата публікації: 8-гру-2019
Бібліографічний опис: Миколюк Д. В. Методика вивчення постійного електричного струму в старших класах середньої школи : магістерська робота / Д. В. Миколюк ; науковий керівник - В. І. Бурак. – Кривий Ріг : Криворізький державний педагогічний університет, 2019. – 100 с.
Короткий огляд (реферат): У магістерській роботі здійснено порівняльний аналіз традиційної методики вивчення розділу «Постійний електричний струм» у старших класах середньої школи за різні роки, починаючи з радянських часів до сучасного стану, у тому числі за трьома програмами (рівень стандарту, академічна, профільна). Відмічені позитивні та негативні сторони традиційної методики навчання постійного електричного струму в старшій школі. Також, напрацьовано 18 планів-конспектів уроків різного типу, які охвачують весь розділ і будуть використані в практичній вчительській роботі. Удосконалено методику виконання і інструкції до трьох лабораторних робіт: «Вимірювання ЕРС і внутрішнього опору джерела струму», «Дослідження розрядку конденсатора та визначення його ємності» і «Визначення питомого опору провідника».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3473
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізики та методики її навчання (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Миколюк_магістерська_2019.pdf3.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.