Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2832
Назва: Аналіз форм антропогенного рельєфу як ресурсу для промислового туризму (на прикладі кар’єрів)
Автори: Гайдук, Максим Олександрович
Ключові слова: антропогенний рельєф
рекреація
туризм
кар'єр
Дата публікації: 12-гру-2018
Видавництво: Криворізький державний педагогічний університет
Бібліографічний опис: Гайдук М. О. Аналіз форм антропогенного рельєфу як ресурсу для промислового туризму (на прикладі кар’єрів) : кваліфікаційна робота студента групи ГОЕм-13 / М. О. Гайдук ; наук. керівник - кандидат географічних наук, доцент В. Л. Казаков. - Кривий Ріг, 2018. - 129 с.
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі людство перетворилося на потужну техногенну силу. Інтенсивний антропогенний вплив призвів до змін не лише в окремих природних комплексах, а й до значних змін природних ландшафтів у цілому, зокрема, до виникнення різноманітних форм антропогенного рельєфу. Однією з таких форм є кар’єри, що нині набувають популярності як об’єкти промислового туризму. У даній роботі розкрито специфіку кар’єрів як форм антропогенного рельєфу; проаналізовано світовий та вітчизняний досвід використання кар’єрів в туристично-рекреаційній сфері; виявлено атрактивність та придатність кар’єрів Кривого Рогу для туристичної діяльності; розкрито напрями залучення кар’єрів до рекреаційно-туристичної сфери, а також розкрито методичні особливості вивчення кар’єрів в ході проведення шкільних екскурсій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elibrary.kdpu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2832
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та економіки (магістерські)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кваліфікаційна робота Гайдука М.О.pdf7.08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.